logo

Nieuwsbrief eind september 2021

De Buurtmarkt in woord en beeld

buurtmarkt voor website
Op zaterdag 11 september heeft de buurtmarkt plaatsgevonden in de Nude. De markt is goed bezocht en was een groot succes. Er gaan stemmen op om de markt jaarlijks te laten plaatsvinden!

Meer lezen en zien...

Het Nieuwe Nu Spel

Screenshot 2021-09-15 at 09.10.33

De komende weken gaan we het "Nieuwe Nu-spel" spelen. Veel mensen hebben zich al opgegeven. Als u mee wilt spelen en mee wilt denken over de toekomst van de Nude geef u op! Dat kan door een mail te sturen naar info@denieuwenu.nl

Publieksdag Binnenveldse Hooilanden op 25 september

default
De Vereniging Mooi Binnenveld organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer en de Coƶperatie Binnenveldse Hooilanden op zaterdag 25 september een publieksdag. Deze meermalen uitgestelde dag bestaat uit een feestelijke overdracht aan de beheerders en een informatiemarkt op boerderij De Hooilanden. Van hieruit zullen ook verschillende excursies starten. De koffie staat klaar.
Vanaf 11.00 is er een officieel programma alsmede een informatiemarkt (welkom om 10.30) van een tiental organisaties actief in het Binnenveld. Ook de Nieuwe Nu zal aanwezig zijn op deze markt. Er zullen excursies zijn (vertrek 12.00 en 14.00) met gidsen en transport (per trekker en fiets) naar verschillende delen van de Binnenveldse Hooilanden, daar waar u anders nooit komt.
De publieksdag is vanaf 10.30 bij boerderij De Hooilanden Slagsteeg 20, 6721NR Bennekom. Vanwege excursieorganisatie en catering graag aanmelden bij Klaas Swart: k.swart3@upcmail.nl
MailPoet