Programma Buurtinformatiemarkt de Nieuwe Nu 2022

Zaterdag 24 september is onze jaarlijkse buurtinformatiemarkt van de Nieuwe Nu. Dit jaar organiseren we de markt samen met de bewoners van de Rhenense Nude (Nude 2.0). De buurtinformatiemarkt start om 13.30 in de tuin van het Thomashuis op Lawickse Allee 222 in Wageningen.

Het programma is als volgt:

13.30 – 17.00 Informatiemarkt met kramen van natuurgebied ’t Pasje, Het Nieuwe Nu spel, Toetie Froetie Ecoboulevard, Landschappelijk raamwerk en Biodiversiteitsplan van de Nieuwe Nu, de Steenuilenwerkgroep, Nude 2.0, Nude in het Groen (Stichting landschapsbeheer Gelderland), ANV Binnenveld(Agrarische Natuurvereniging) , Herenboeren Wageningen, Gebiedsproces Binnenveld, Vallei Energie,  kinderen van de Oude Nude, Tiny Houses. De bewoners van het Thomashuis zorgen voor koffie en thee met lekkers.

16.00 Ronde tafel gesprek onder leiding van Rob Janmaat met wethouder Erik-Jan Bijleveld (Wageningen), wethouder Bert Fintelman (Rhenen) en Michaël van Buuren (WUR) over de toekomst van de Nude

Na afloop is er muziek van de band Wilfpack en drinken we samen op de Nude! We hopen dat ieder wat meeneemt voor de buurtborrel.

In onderstaand filmpje een sfeerimpressie van de markt van 2021: